Отстъпки

ПЕНСИОНЕРИ

Театърът предоставя специална цена на билетите на пенсионери по възраст и на пенсионери по инвалидност без право на работа. Пенсионерите могат да закупят билет на стойност  10 лв. за спектакли за възрастни, само за представленията на ДКТ Стара Загора. Броят на местата с отстъпка за всяко представление е ограничен. Закупуването на билети за пенсионери се осъществява лично срещу представяне на документ, удостоверяващ правото за използване на обявената отстъпка. В случай че сте трудноподвижен, молим да се обадите за допълнителна информация на 042/620 346.

Възможно е при влизане в залата с пенсионерски билет, контрольорите да изискат документ, удостоверяващ, че приносителят на билета действително е пенсионер!

 

УЧАЩИ

Ученици и студенти редовно обучение могат да закупят билет на стойност 10 лв. само за представления от собствената продукция на ДКТ Стара Загора. Броят на местата за учащи е ограничен за всяко представление. Отстъпките важат до изчерпване на определените количества. Закупуването на билети за учащи се осъществява само лично срещу представен документ, удостоверяващ правото за използване на обявената отстъпка.

Възможно е при влизане в залата с билет за учащи, контрольорите да изискат удостоверение, че приносителят на билета действително е ученик или редовен студент!