„Парченце от луната“ е първото представление в конкурсната програма на Фестивала „Двама са малко – трима са много“ в Пловдив

Най- новият детски  спектакъл на Кукления театър в Стара Загора  „Парченце от луната“ е първото представление, с което ще започне  конкурсната програма  на   юбилейното 25- то издание на Фестивала „Двама са малко - трима са много“ в Пловдив. Международният куклено-театрален фестивал е организиран от СНЦ „Двама са малко- трима са много“ и Държавния куклен театър – Пловдив с финансовата подкрепа на Министерството на културата, Община Пловдив и Национален фонд „Култура“.

Ще открием конкурсната програма в 11:45 часа на 1 септември /петък/ на основната сцена на фестивала с един от най-красивите си спектакли за деца – „Парченце от луната“.
Автор и режисьор е Анна- Валерия Гостанян, сценографията е на Наталия Гочева, композитор е Пламен Петков, а на сцената се вихрят Биляна Райнова, Мария Джойкева и Любомир Желев. 

Действието в спектакъла се развива на скейт площадка,  с въздушна акробатика и рок музика.  В него има шантава, но мъдра луна и важни уроци за големи и за малки. Уроците, които трябва да преговорим: човек често пренебрегва най-близките си хора, които го обичат истински,  заради нещо илюзорно  и още: няма невъзможни неща.

 Успех на „Парченце от луната“  в Пловдив!

 

Още новини