ПАРЧЕНЦЕ ОТ ЛУНАТА ЗА ВЯРВЯЩИТЕ, ЧЕ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА

Най- новият спектакъл на Кукления театър в Стара Загора е „Парченце от луната“ , чиято премиера е на 10 май от 18.30 часа.  Автор и режисьор е Анна- Валерия Гостанян, сценографията е на Наталия Гочева, композитор е Пламен Петков, участват: Биляна Райнова, Мария Джойкева и Любомир Желев.

 

Ако вярваш,  че няма невъзможни неща, то представлението "Парченце от луната" е за теб.
Историята е написана от Анна-Валерия Гостанян и това е нейният първи авторски спектакъл. Тя е и режисьор на пиесата. Написала я е спонтанно, след като вижда клипче с анимирана луна в интернет.  Спектакълът е нов вид за актьорите,  действието се развива на скейт площадка,  с  въздушна акробатика и рок музика.  В него има  шантава, но мъдра луна и важни уроци за големи и за малки.

 Ролята на момченцето, което трябва да донесе парченце от луната е поверена на Любомир Желев, който участва във всички режисьорски спектакли на актрисата Анна-Валерия. Луната е поверена на Мария Джойкева, която има страх от височини, но изпълнява въздушна акробатика на три метра от сцената. Момиченцето Леа, което е истинската любов на Ру е актрисата Биляна Райнова.

Уроците, които трябва да преговорим: човек често пренебрегва най- близките си хора, които го обичат истински,  заради нещо илюзорно  и  още: няма невъзможни неща.

Премиерата на „Парченце от луната“ е на 10 май от 18. 30 ч.

Заповядайте!

 

Още новини